Paste your Google Webmaster Tools verification code here

Общи условия

Моля, прочетете внимателно този текст. 

Настоящите Общи условия уреждат взаимоотношенията между „ДЕЕ-ТЕХ“ ЕООД от една страна и потребителите на електронни (Интернет) страници и услуги, намиращи се на сайта. Тези условия обвързват всички потребители. С натискането на всеки един обект, линк или бутон разположени на страниците на сайта (с изключение на линка към настоящите Общи условия) потребителят се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва тези Общи условия.
„ДЕЕ-ТЕХ“ЕООД е фирма, регистрирана по Търговския закон на Република България, с адрес за контакти гр.Ямбол                  Защита на личните данни:-Тази декларация за поверителност определя начина по който electromania.eu съхранява и защитава всяка информация предоставена от Вас при използването на този сайт.Информацията,която ни предоставяте е защитена от закона за личните данни и се използва само и единствено с цел изпълнение на вашите поръчки.

*Информация,която събираме:

-име,адрес и телефонен номер ,необходими за изпълнение на доставката

-електронна поща,необходима за изпращането на обратен имейл от наша страна,за да ви уведоми че поръчката ви е приета

*Какво правим с информацията,която събираме

-събираме тази информация,само и единствено с цел извършването на доставката на поръчания от вас продукт и я съхраняваме в защитен файл,с цел по-лесното използване на сайта от вас като потребител

*Сигурност

-Ние ви гарантираме сигурността на предоставената информация.За да предотвратим неоторизиран достъп или разкриване сме въвели процедури за да предпазим информацията,която събираме онлайн.

*Контрол върху личната ви информация

-ако искате да изтрием информацията,която сте ни предоставили когато сте се регистрирали при покупката на продукт,моля запишете вашето желание в празното поле ,order notes’

-ако сте се регистрирали като потребител и не сте закупили продукт,а искате да изтрием вашия профил и информацията,която сте ни предоставили,или искате подробности върху информацията която съхраняваме за вас ,моля изпратете ни имейл с вашето изрично желание на electromania.eu@abv.bg

Ние не разпространяваме вашата лична информация на трети лица,освен ако нямаме вашето лично разрешение или по закон сме длъжни да го направим.

За да закупите продукт от www.electromania.eu, е необходимо или да сте регистриран потребител или да въведете данните си еднократно за конкретната поръчка. Регистрацията става чрез въвеждане на вярна, пълна и точна информация във формуляра за регистрация.Като регистриран потребител, Вие носите пълна отговорност за запазването в тайна на Вашето потребителско име и парола, както и на личната информация във Вашия профил (вкл. адрес, телефонен номер, информация, касаеща електронните Ви плащания, електронен адрес и оторизираните лица да приемат поръчките Ви).

Единствено Вие можете да оторизирате трети лица да използват Вашето потребителско име и парола в www.electromania.euВие носите пълна отговорност за всички действия, които се извършват чрез Вашето потребителско име и парола в www.electromania.eu.При всяко съмнение за неправомерно използване на Вашето потребителско име и парола или за опасност от такова, моля, незабавно уведомете екипа на www.electromania.eu.Личните данни, които „ДЕЕ-ТЕХ“ ЕООД получава при попълване на формата за заявка, ще бъдат използвани единствено за обслужване на потребителите – приемане и изпълнение на поръчки, доставяне на информация под формата на информационен бюлетин и връзка с потребителите в случай на възникнали проблеми, свързани с поръчката. „ДЕЕ-ТЕХ“ЕООД гарантира, че въпросните данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните.Потребителският профил на конкретен потребител може да бъде изтрит от базата данни на фирмата, заедно с прилежащите към него данни по всяко време при желание от страна на потребителя.

Цена на поръчката :

Указаната цена на отделните стоки е за 1 брой с включен ДДС. Цените са в български лева.Стойността на доставката не е включена в посочената цена на продуктите и се определя съобразно стойността на поръчаните продукти и за сметка на клиента .

 Промяна на цените:

„ДЕЕ-ТЕХ““ЕООД има правото да променя цените на предлаганите в сайта продукти, без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Всеки клиент на интернет магазина се задължава да заплати цената, която е била актуална по време на сключване на договора, съгласно настоящите общи условия. Цените, обявени на сайта, са валидни до изчерпване на количествата.

Уредите,които предлагаме са втора употреба и могат да бъдат закупени с и без гаранция.

В случай на посочена промо цена и редовна цена,по-ниската цена/промо цената/е без гаранция,а по-високата /редовната цена/е с 6месеца гаранция.

Моля свържете се с нас за да уточнените как искате да закупите продукта-с или без гаранция.

Условия на поръчка и заплащане

Избраните от Вас продукти се появяват във Вашата количка. Вие можете да променяте количеството на продуктите, да добавяте или да изваждате продукти.

Във всеки един момент във Вашата количка можете да видите всички избрани от Вас продукти, тяхната цена, както и общата им сума.

Стъпка 1 – Информация за доставката

За да направите поръчка, е необходимо да влезете с потребителското си име и парола (ако сте регистриран потребител) или да въведете еднократно вашите данни.

Посочете името на получателя и точен адрес за доставка – това може да бъде адресът, който сте дали при регистрацията си, или друг адрес от адресната Ви книга.

Доставката се извършва с куриерска фирма  и е индивидуална за всеки уред в зависимост от размерите и цената.При направена поръчка наш оператор ще се свърже с вас за да ви информира за цената за доставка и за потвърждение на поръчката.

Забележка: Когато посочвате адрес за доставката, уверете се, че в рамките на работния ден, когато ще бъде доставена стоката , на този адрес ще бъдете Вие или друг човек, който сте упълномощили да я приеме.

При извършване на доставката,стоките следва да бъдат прегледани внимателно от Потребителя и/или упълномощено от него лице.При констатиране на външни видими дефекти или липси,за които Потребителя не е уведомен предварително и са вследствие на транспортирането,Потребителя следва да подпише протокол за щети в присъствието на куриера,в който описва констатираните дефекти и следва незабавно да ни уведомите на тел.0876600911.

При приемане на доставката от потребителя без забележки,всички и всякакви последващи претенции за външни видими дефекти на получената стока се явяват неоснователни и като такива не следва да бъдат удовлетворявани.В случай че не бъде изготвен и подписан протокол за щети в присъствието на куриера при получаването на стоката и/или не уведоми ,,ДЕЕ-ТЕХ“ЕООД на тел.0876600911,Потребителят губи правото си на привеждане на констатираните външни видими дефекти в съответствие с договора за продажбата.

Стъпка 2 – Информация за плащане

В количката Вие можете да видите цената на избраните от Вас продукти и крайната сума, която трябва да заплатите.

Това е моментът да изберете и посочите удобен за Вас начин за плащане от следните възможности:

- наложен платеж (плащане на куриера при доставката);

Когато правите поръчка, всеки път имате възможност да избирате удобния за Вас начин на плащане.

Ако имате инструкции и коментари по поръчката, можете да ги напишете в съответното поле.

Ако искате да Ви бъде издадена фактура, попълнете данните в полето Коментар. Фактурата ще бъде изпратена заедно с поръчаната от Вас стока.

Стъпка 3 – Потвърждаване на поръчка

Тук можете да видите цялата информация за поръчката си, да я проверите и редактирате.

Забележка: Проверете внимателно съдържанието на Вашата количка, информацията за плащане и доставка и инструкциите за поръчката (ако сте посочили такива).

Ако е необходимо да нанесете корекции, не пропускайте да ги направите на тази стъпка.

След като натиснете бутона „потвърдете поръчката“, Вашата поръчка ще бъде приета и няма да можете да правите повече промени.

След като финализирате поръчката си, на електронния адрес, който сте дали при регистрацията си, ще получите имейл с цялата информация по поръчката.

Ако са необходими уточнения за условията или адреса на доставката, наш оператор ще се свърже с Вас по телефона.

Забележка: Посочването на непълни или неверени данни в профила на клиента прави поръчката невалидна и тя не обвързва www.electromania.eu изпълнение.

Срок на доставка

След потвърждаване на Вашата заявка от наша страна по телефон или e-mail, ще получите поръчаните продукти на посоченият от Вас адрес или до поискване (по желание на клиента) в срок от три до пет работни дни.

Проблеми при изпълнение на поръчката

Изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини:

1. Една или всички от поръчаните стоки не са в наличност; в този случай ние ще установим контакт с Вас в най-кратък срок.

2. При изпълнение на куриерската услуга, която сте заявили. В този случай, екипът ни се ангажира да съдейства за разрешаването на проблема.
3. Не е извършено плащане (забавяне на плащането) от страна на потребителя, ако е избрал банков превод.

4. Потребителят е посочил грешен или непълен адрес за доставка. Липса на телефон за контакт с потребителя.Потребителя не отговаря на посоченият телефон за връзка.

При възникване на проблеми с доставката по наша вина всички допълнителни разходи са за наша сметка. Във всички останали случаи последващо изпращане на пратката ще бъде за Ваша сметка.

Рекламация
Потребителят има право да направи рекламация при констатиране на дефекти на стоката, липси, несъответствие с избрания от него продукт. Рекламация за продукта, се приема в деня на получаване. Връщането на рекламираната стока се усъществява в рамките на 14 работни дни от датата на получаването й. За целта предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55, ал 1 от ЗЗП.

За да упражни правото си на отказ,Потребителят трябва да уведоми ,,ДЕЕ-ТЕХ““ЕООД за имената си,адрес и телефонен номер,данни за продукта който иска да върне,и за решението си да се откаже от договора с недвусмислено заявление(с писмо изпратено по пощата или на електронната ни поща electromania.eu@abv.bg).След което Потребителят ще получи съобщение на траен носител(например по електронната поща) за потвърждение на получаването на отказа.

За да бъде спазен срока за отказ от договора,е достатъчно потребителят да изпрати съобщението си относно упражняването на правото си на отказ преди изтичането на срока за отказ от договора.

В случай,че Потребителят се откаже от договора,трябва да върне продукта в 14 дневен срок с наложен платеж,като всички транспортни разходи за това са за сметка на Потребителя.

,,ДЕЕ-ТЕХ““ЕООД запазва правото си, в случай че върнатия уред е с увредена опаковка,драскотини,следи от употреба,удари,увредена от токов удар,с липсващи аксесоари или части,следи от разглобяване на уреда,да прецени дали да приеме върнатата стока.

 

Транспортните разходи за връщането на уреда в случай на рекламация са изцяло за сметка на клиента.Когато уреда е закупен без гаранция и възникне рекламация,разходите за отремонтиране на уреда са за сметка на клиента.,,ДЕЕ-ТЕХ’ЕООД си запазва правото да откаже рекламация в случай на дефект възникнал при транспортиране на уреда или в случай на неправилна употреба.

Връзка с нас

Вие можете да се обръщате към нас за информация относно предлаганите продукти, условията за поръчка и доставка, както и за да проверите статуса на Вашата поръчка.

Вие ще получите информацията, която Ви интересува,независимо дали се свържете с нас чрез e-mail или по телефона: 0876600911

Можете да ни пишете на имейл адрес: electromania.eu@abv.bg. За Ваше улеснение можете да използвате формата за директна връзка с нас.

Copyright © 2014 „Електромания“ ЕООД Designed by ITGstudio
0.00 лв.0 items